EKONOMIST
BU SAYIDA
DERGİ ARŞİVİ KÜNYE ABONELİK BİZE ULAŞIN İŞ FIRSATLARI
Giriş yap
Kullanıcı adı:
Şifre:
Eğer kayıt olmamışsanız lütfen aşağıdaki düğmeyi tıklayınız

Tel: 0 212 410 32 56
Faks: 0 212 410 32 55
Adres: Hürriyet Medya Towers
34212 Güneşli/İstanbul
Finans

Cardıf, TEB Sigorta'yı neden almadı?

Yılmaz Yıldız: ''İş modelimiz nedeniyle adı bir bankayla özdeşleşmiş olan bir sigorta şirketini almamız doğru olmazdı'' diyor.

Göster

Bu başlığı okuyunca hemen ''Neden alsın ki?'' diyebilirsiniz. Ama bu sorunun bir nedeni var. Çünkü önceki hafta düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye'de faaliyetlerine start veren Cardıf, TEB'in ortağı BNP Paribas'ın iştiraki. Bankacılıktaki bu ortaklığa rağmen BNP Paribas, sigortacılıkta tek başına hareket etmeyi tercih etti ve iki şirket kurup Cardıf Türkiye adıyla faaliyete başladı.

Haberin Devamı 2008/16 sayımızda

[ ANA SAYFA ]
[ Borsa | Finans | Haberler | Ekonomik Gösterge | İş ve Borsa Kulisi | Girişim ]
[ Pazarlama İletişimi | Bilişim/Yeni Ekonomi | ]
© Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.'ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.