Bist 100
9645,02
0%
Bist 100
Dolar/TL
32,557
0,0313%
Dolar/TL
Euro/TL
34,8547
0,0621%
Euro/TL
Euro/Dolar
1,0706
0,0322%
Euro/Dolar
Altın/Gram
2436,93
0,3%
Altın/Gram
Piyasaları
İncele
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

İki örgütün gelişim ortağı oldu

21 Ekim 2020 | 17:16
Son Güncellenme: 27 Ekim 2022 | 17:23
İki örgütün gelişim ortağı oldu
Yönetim danışmanlığı şirketi ARGE Danışmanlık, 30’uncu kuruluş yılına bir ilke daha imza atarak giriyor. 1991 yılında kurulan ve yaklaşık 30 yıldır yürüttüğü küresel çalışmalar yürüten ARGE, uluslararası alanda faaliyet gösteren iki önemli örgütün birden resmi gelişim ortağı oldu.

ARGE Danışmanlık’ın Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) ve Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi’nin (IIRC) gelişim ortağı seçildiği, her iki kurumun resmi web sitesinden duyuruldu.

ARGE Danışmanlık, aldıkları bu iki lisans ile birlikte iş dünyasına, yerel yönetimlere ve daha iyi bir dünya idealiyle faaliyet göstermek isteyen her türlü kuruma yönetim kalitesini artırmalarına ve entegre düşünceyi benimsemelerine destek olacak modelleri sunuyor.

Dr. Yılmaz Argüden, şu açıklamayı yaptı:

"Yönetim kalitesi ve entegre düşünce anlayışını benimsemek dünyada rekabet için şirketlere kritik katkılar sağlıyor. Biz ARGE Danışmanlık olarak 30 yıldır yönetim alanında küresel gelişimlere fikri katkı sağlayarak ülkemizi dünyada temsil etmekten onur duyuyoruz. Aynı zamanda, birlikte çalıştığımız müşterilerimizin bu yönetim anlayışlarını uygulamaya almalarına destek olarak ülke ekonomisine de katkı sunuyoruz. Uluslararası örgütlerde aktif rol alıyoruz, ülkemizi bu alanda gururla temsil ediyoruz.

Son 30 yılda dünyada yönetişimle ilgili birçok kavramsal gelişmenin fikri liderlerinden birisi de ARGE Danışmanlık oldu. 2014 yılında kurduğumuz Argüden Yönetişim Akademisi, geliştirdiği modeller ile OECD, Dünya Bankası, G20, Avrupa Konseyi gibi kurumlar tarafından öncü ve ufuk açıcı çalışmalar gerçekleştiren bir Vakıf olarak tanınıyor. Dünyamızın ve kurumların sürdürülebilirliği ile ilgili hayati önem taşıyan kavramların ve literatürün oluşumuna destek vererek, ülkemizi bu alanlarda temsil etmeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Aldığımız lisanslarla birlikte müşterilerimizin gelişim ve dönüşümlerini destekleme çalışmalarımız yepyeni bir boyut kazanacak. Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın 2020’de devreye aldığı yeni kalite yönetimi anlayışı ile Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi’nin (IIRC) entegre düşünce anlayışının birbirini tamamladığını, desteklediğini ve uygulamalarda kolaylık sağladığını ortaya koyan modelimizin şirketlerin sürdürülebilir başarı arayışlarında yol gösterici olacağını düşünüyoruz. Bu iki yaklaşımı ARGE uzmanlığında bir araya getirerek, dünyanın içinde bulunduğu bu dönemde kapitalizmin açmazlarına çözüm olacak bir model olarak dünyaya anlatmaya gayret edeceğiz. 30 yılımızda bu modeli kitaplaştırarak Türkiye’den dünya literatürüne yenilikçi bir katkı daha yapmayı hedefliyoruz."
0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL