DOLAR
40,46
0,13%
DOLAR
EURO
47,47
-0,08%
EURO
GRAM ALTIN
4444,53
-0,29%
GRAM ALTIN
BIST 100
10596,42
-0,19%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla
Ayşegül Sakarya Pehlivan
Ayşegül Sakarya Pehlivan

Diğer Yazıları

ABD’ye transfer oldu

07 Kasım 2017 | 14:00
ABD’ye transfer oldu
Dünyanın lider ilaç şirketlerinden biri olan Novartis, Türkiye'de insana yaptığı yatırımlarla da dikkat çeken bir şirket.

AYŞEGÜL SAKARYA PEHLİVAN
asakarya@ekonomist.com.tr

Sık sık Novartis Türkiye ekibinden birilerinin yurtdışında önemli pozisyonlara geçtiğini görüyoruz. Son olarak Novartis Türkiye'de kardiyo metabolizma ve solunum iş birimi direktörü olarak görev yapmakta olan Fatma Ocak, Novartis ABD'ye onkoloji iş birimi direktörü olarak atandı.

Novartis Türkiye bünyesinde dokuz yıl boyunca çeşitli görevlerde bulunan Ocak, ilaç sektöründeki kariyerine 2008 yılında Boehringer Ingelheim kardiyoloji grubunda başladı.

Ocak, o tarihten bu yana Türkiye'de ürün yönetimi, satış ve ticari operasyonlar alanlarında giderek artan sorumluluklar üstlendi.
0

Ayşegül Sakarya Pehlivan
Ayşegül Sakarya Pehlivan

Diğer Yazıları
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL