DOLAR
40,46
0,13%
DOLAR
EURO
47,47
-0,08%
EURO
GRAM ALTIN
4444,53
-0,29%
GRAM ALTIN
BIST 100
10596,42
-0,19%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla
Ayşegül Sakarya Pehlivan
Ayşegül Sakarya Pehlivan

Diğer Yazıları

Türkiye'nin başına geçti

19 Haziran 2018 | 13:30
Türkiye'nin başına geçti
6,4 milyar Euro'luk satışı, 50 binden fazla çalışanı ve 150 ülkede gösterdiği faaliyetleriyle ThyssenKrupp Asansör, dünyanın önde gelen asansör şirketlerinden biri.

AYŞEGÜL SAKARYA PEHLİVAN 
asakarya@ekonomist.com.tr

Almanya merkezli ThyssenKrupp Asansör'ün Türkiye ofisinin genel müdürlüğü görevine İsmail Polat getirildi. Polat, 2015 yılından bu yana ThyssenKrupp Asansör Türkiye Operasyon Direktörü olarak görev yapmaktaydı.

Almanya'da doğan ve tüm eğitim dönemi boyunca bu ülkede yaşayan Polat, inşaat mühendisliği ve mimarlık alanlarında çift ana dalda diplomaya sahip bulunuyor.

ThyssenKrupp Asansör bünyesinde çalışmaya 2007 yılında başlayan Polat, Türkiye'den önce Mısır, Polonya, İsviçre ve Almanya'da çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.
0

Ayşegül Sakarya Pehlivan
Ayşegül Sakarya Pehlivan

Diğer Yazıları
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL