DOLAR
34,95
0,17%
DOLAR
EURO
36,76
0,37%
EURO
GRAM ALTIN
2976,55
-0,98%
GRAM ALTIN
BIST 100
10125,46
0,66%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

CarrefourSA, 'Taze Hazır Yemek' üretim ve satışına başlıyor

27 Ekim 2022 | 17:00
CarrefourSA, 'Taze Hazır Yemek' üretim ve satışına başlıyor
CarrefourSA, müşterilerini güvenilir, sağlıklı ve taze hazır yemeklerle buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, müşterilerine Türk mutfağındaki lezzetlerden sandviç çeşitlerine, salatalardan ızgaralara kadar güvenilir, sağlıklı ve taze hazır yemekler sunuyor.

CarrefourSA marketlerinde yer alacak olan hazır yemekler, 6 aylık Ar-Ge çalışması sonucunda ortaya çıktı. Türk gastronomi kültüründe tencere yemeği olarak bilinen lezzetlerden sandviç çeşitlerine, salata ve ızgaralara kadar mönüde 32 çeşit ürün bulunuyor.

Tüm ürünlerin ham maddeleri, market içindeki reyonlardan günlük olarak alınıyor. Ürünler, taze bir şekilde müşterilerle buluşuyor. Ürünlerin fiyatları 9,95 TL ile 27,95 TL arası değişiyor.

Forum İstanbul Lezzet Arası’nda kurulan merkezi mutfakta CarrefourSA’nın profesyonel şefleri eşliğinde hazırlanan ürünler, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında hijyenik koşullarda Kovid-19 önlemlerine de dikkat edilerek üretilip hazırlanıyor. Paketlenen ürünler soğuk zincir kırılmadan satışa sunuluyor.

Mağazada ya da evde ısıtılarak tüketilebilen hazır yiyecekler, tazeliğini koruyarak müşterilerle buluşuyor. Mevsimine göre hazırlanan lezzetlerin yanı sıra vegan ve vejetaryenlere de özel yiyeceklerin yer aldığı taze ürünler, gıdaya uygun ambalajlarla müşterilere sunuluyor.

Lezzet Arası restoranları koronavirüse karşı tüm önlemler alınarak açıldı


İlki 2019 yılında hizmete giren Lezzet Arası restoranlarından, bugün için MaltepePark, Forum İstanbul, Marmara Forum, MarmaraPark, Fulya, Naitulus, Metropol İstanbul, Bursa Nilüfer, Adana M1, İzmir Balçova, Mersin Palm City, Hilltown Karşıyaka ve Pendik Neomarin olmak üzere toplam 13 adet bulunuyor.

Koronavirüse karşı tüm önlemler alınarak yeniden hizmete başlayan Lezzet Arası çalışanlarının, her gün ateşleri ölçülerek restoranlara girişleri sağlanıyor.

Açık mutfak anlayışı uygulanan Lezzet Arası’nda sosyal mesafeye uygun bir şekilde çalışılıyor. Her çalışanın 30 dakikada bir el yıkadığı restoranların birçok noktasında el dezenfektanları yer alıyor.

Yemeklerin servisi, çalışanlar tarafından gerçekleştiriliyor. Salata, tatlı veya mezeler, müşterilere özel olarak paketlenmiş bir şekilde sunuluyor.

Kasalarda paravanların yer aldığı, ödemelerin temassız olarak alındığı Lezzet Arası restoranlarında bulaşıklar ise her seferinde 85 derece sıcak suyla endüstriyel tip bulaşık makinelerinde yıkanıyor.
Etiketler
Carrefoursa
0

  • ALTIN GRAM - TL 2976,55 -0,98%
  • ALTIN ONS 2648,82 -1,16%
  • BIST 100 10125,46 0,66%
  • DOLAR/JAPON YENI 153,659 0,65%
  • DOLAR/KANADA DOLARI 1,42361 0,0724%
  • DOLAR/RUS RUBLESI 104,5 -0,1932%
  • DOLAR/TURK LIRASI 34,9519 0,1703%
  • EURO/DOLAR 1,0504 0,3482%
  • EURO/TURK LIRASI 36,7644 0,3705%
  • STERLIN/DOLAR 1,26194 -0,39033%
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL