DOLAR
41,29
-0,12%
DOLAR
EURO
48,62
0,25%
EURO
GRAM ALTIN
4886,94
0,85%
GRAM ALTIN
BIST 100
11000,26
6,06%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

3 ilde eğitime 1 gün ara verildi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bartın, Zonguldak ve Kastamonu'nun il merkezi ve ilçelerinde eğitime ara verildi.


3 ilde eğitime 1 gün ara verildi

Bartın Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Zonguldak ve Kastamonu valiliklerinden de yapılan açıklamalarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiği belirtilirek, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de belirtilen tarihte idari izinli sayılacağı kaydedildi.

0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL