USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş. - Özel Durum Açıklaması (Genel)

04 Mayıs 2026 Pazartesi, 19:19
KAP'ta yayınlanma tarihi ve saati: 04.05.2026 19:19:11 https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1600793 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Vekilinin Seçimi | Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No) Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin Yönetim Kurulu kararıyla, 31 Mart 2026 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri arasından;  - Sn. Suat ÇALBIYIK'ın Yönetim Kurulu Başkanı, - Sn. EralpTUNÇSOY'un Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna ve değerli paydaşlarımıza duyurulur.  Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

BIST'te yer alan şirketler ile ilgili KAP gelişmelerini, KAP haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Datalar Goldtag App'ten alınmakta ve gecikmeli olarak sayfalara yansımaktadır. Sayfadaki içerikler bilgilendirme amacı taşır, yatırım tavsiyesi değildir.

KAP NEDİR?

KAP, yani Kamuyu Aydınlatma Platformu sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL