DOLAR
39,84
0,05%
DOLAR
EURO
46,97
0,32%
EURO
GRAM ALTIN
4279,52
0,49%
GRAM ALTIN
BIST 100
10228,39
0,00%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

Kadir Topbaş yoğun bakıma alındı

27 Ekim 2022 | 18:00
Kadir Topbaş yoğun bakıma alındı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören Kadir Topbaş, yoğun bakıma alındı.

İstanbul eski Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babası Kadir Topbaş'ın yoğun bakıma alındığını belirtti.

Babasının 16 Kasım’dan bu yana Kovid-19 tedavisi gördüğünü ifade eden Mustafa Ömer Topbaş, hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

ENTÜBE EDİLEBİLİR


"Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar. Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah’ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Selam ve dua ile Allah’a emanet olun."
Etiketler
Koronavirüs
0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL
}