DOLAR
41,30
0,14%
DOLAR
EURO
48,94
-0,02%
EURO
GRAM ALTIN
4864,77
-0,55%
GRAM ALTIN
BIST 100
11168,05
-0,13%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

Her yıl 50 restoran açma hedefi koydu


Son Güncellenme:
Her yıl 50 restoran açma hedefi koydu

16 şehirde 73 restorana sahip olan Dürümle, hem yurtiçinde hem yurtdışında büyümeye hazırlanıyor. Özel sermaye fonlarından Mediterra Capital’den yatırım alan ve bu yıl sonunda 600 milyon TL ciro hedefleyen Dürümle, yılda yaklaşık 50 restoran açmayı planlıyor. Ankara’da bundan dört yıl önce kurulan ve aylık ortalama 1 milyon kişinin dürüm yemek için uğradığı Dürümle, dev bir restoran zinciri olma hedefiyle yatırım atağına geçti. Özel sermaye fonlarından Mediterra Capital’den yatırım alarak büyümesine hız katan ve 600 milyon TL ciroya koşan Dürümle, yıllık 40-50 restoran açarak en büyükler arasında yerini almayı planlıyor. Marka, restoranları kendi açıyor ve kısa zamanda Trabzon, Samsun ve Muğla’ya da girmek üzere çalışıyor. Şu an 16 şehirde, 73 restoran ile hizmet verdiklerini aktaran Dürümle CEO’su Fatih Özçanak, “Yılda 40-50 yeni restoran açarak beş yıl içerisinde Türkiye’nin lider zincir restoran markası olmayı planlıyoruz” diyor. 

 

Haberin ayrıntıları Ekonomist’in bu haftaki sayısında. 

Her yıl 50 restoran açma hedefi koydu-0
Etiketler
Sibel Atik
0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL