USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı

Songül Bilgili
Songül Bilgili
Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı
Meteoroloji, Marmara ve Kıyı Ege Bölgesi genelinde yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde beklenen sağanağın, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışın neden olabileceği sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kıyı Ege için gök gürültülü sağanak uyarısı


Kıyı Ege'de de yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın, İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa'nın kuzey ve batısında kuvvetli, Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

5 günlük hava tahmini 

Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı-0


Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı-1Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı-2Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı-3Sağanak yağış geliyor: Meteoroloji İstanbul dahil 9 il için uyardı-4
0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL