DOLAR
39,78
-0,16%
DOLAR
EURO
47,09
0,12%
EURO
GRAM ALTIN
4293,32
0,39%
GRAM ALTIN
BIST 100
10189,02
1,08%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

Manchester United'tan Elon Musk'ın 'şakası' için ilk sözler...

28 Ekim 2022 | 03:01
Manchester United'tan Elon Musk'ın 'şakası' için ilk sözler...




Dünyanın en zengin adamı Elon Musk tweet'leriyle internette bir kez daha ortalığı karıştırdı. Musk, Salı günü geç saatlerde Manchester United futbol kulübü satın alacağını söyledi.

Musk, Twitter'da 103 milyon takipçisine herhangi bir ayrıntı vermeden "Ayrıca, Manchester United'ı satın alıyorum" dedi.
Musk, tweeti bazı haber mecralarında yayınlandıktan sonra hepsinin bir şaka olduğunu açıkladı.

Bir takipçisi Elon Musk'a satın alma konusunda ciddi olup olmadığını sorduğunda, "Hayır, bu Twitter'da uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum" yanıtını verdi.

Bir Manchester United ( MANU ) sözcüsü ise CNN Business'a, Musk'ın tweet'i hakkındaki soru üzerine "söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz" dedi.

Forbes'a göre Manchester United 4.6 milyar dolar değerinde. Glazer ailesi tarafından yönetilen Manchester United, dünyanın en büyük futbol kulüplerinden biri ancak 2013'ten beri İngiltere Premier Ligi şampiyonluğunu kazanamadı.

 





0
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL
}